ایمپلنت دندان

یکی از مهم‌ترین عناصری که زیبایی فرد را چند برابر می‌کند دندان است. حال برخی افراد ممکن است دندان‌های خود را به هر دلیلی از دست داده باشند. ایمپلنت دندان یکی از درمان‌های دائمی است که به کمک چنین افرادی آمده است. افراد می‌توانند با کاشت ایمپلنت مجددا دندان‌های از دست رفته را بازگردانند. این روش با کمک گرفتن از ابزارهای خاصی دندان را درون لثه و فک شما می‌کارند. ناگفته نماند برای انجام این عمل باید از تراکم استخوان و سلامت دندان کافی برخوردار باشید.

ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت دندان یک راه حل دائمی برای افرادی است که به هر دلیلی ممکن است دندان‌های خود را از دست داده باشند. در این روش دندان‌هایی کاملا مصنوعی اما با ظاهری بسیار طبیعی، داخل فک شما کاشته می‌شود. برای انجام این عمل درمانی نیاز است تا شما از سلامت دهان و تراکم استخوان کافی برخوردار باشید. عمر ایمپلنت نسبت به سایر روش‌های درمانی مشابه، بسیار بالاتر است. همچنین از مقاومت بسیار بالایی برخوردار است و به راحتی دچار مشکل نمی‌شود. همچنین کاملا با بافت لثه و دهان سازگار است.

انواع ایمپلنت مختلف دندان

ایمپلنت دندان دارای مدل‌های مختلف از برندهای مختلف است. اگر بخواهیم معروف‌ترین ایمپلنت‌ها را برای شما بیان کنیم، می‌توانیم به موارد ایرانی، آمریکایی، سوئیسی، آلمانی، کره ای و غیره اشاره کنیم. هرکدام از این ایمپلنت‌ها دارای متریال خاص خودشان می‌باشند. همچنین تفاوت قیمتی بسیار بالایی دارند. در حال حاضر به صرفه ترین ایمپلنت، ایمپلنت ایرانی و محبوب ترین آنان کره ای است.

مشاوره رایگان

نام و نام خانوادگی

تکنولوژی‌های مورد استفاده در ایمپلنت دندان

در ایمپلنت دندان، از تکنولوژی‌های پیشرفته‌ای مانند روش تزریق مواد شیمیایی و سیستم‌های کامپیوتری برای طراحی و ساخت ایمپلنت‌های فلزی استفاده می‌شود. در روش تزریق مواد شیمیایی، مواد خاصی به عنوان پایه برای ساخت ایمپلنت‌های فلزی به کار می‌رود. همچنین، با استفاده از سیستم‌های کامپیوتری، ابعاد و شکل ایمپلنت‌ها به دقت بسیار بالا طراحی می‌شود.

اجزای ایمپلنت و جنس آن

معمولا ایمپلنت ها سه قسمت دارند: پیچ، اباتمنت و پروتز، که ما از مهمترین بخش هر ایمپلنتی که پیچ آن است شروع به معرفی میکنیم:

  1. پیچ یا فیکسچر (Fixture) یک ایمپلنت که به آن پست هم گفته می شود، از جنس تیتانیوم وزیرکونیوم است و در استخوان فک قرار داده می شود وهمانند ریشه دندان طبیعی مخروطی شکل است. این پیچ متناسب با اندازه و محل دندانی که قرار است ایمپلنت کار شود ساخته می شود و توسط متخصص دندان طی یک عمل جراحی کوتاه درون استخوان فک قرار می گیرد.
  2. اباتمنت (Abutment) یک رابط بین پیچ و روکش ایمپلنت است .اباتمنت ها در واقع پیچ هایی محکمی هستند که دقیقا بالاتر از لثه قرار دارند و از جنس فلز تیتانیوم زیرکونیا یا موادی که همرنگ دندان هستند ساخته می شوند. اباتمنت در واقع يک جزء سراميکی است که روکشهای دندانی سراميکی روی آن تثبيت می گردند.
  3. پروتز (Prosthesis) یا روکش ایمپلنت،آن قسمتی از ایمپلنت است که باعث می شود کاشت شما طبیعی به نظر برسد وعملکردی مشابه با تاج دندان دارد.پروتزها انواع مختلفی دارند که مناسب با نیاز شما انتخاب می شود و انتخاب درست آن اهمیت بسیار بالایی دارد. جنس روکش ها اغلب سرامیکی، فلزی و فلزسرامیک است.

0 تا 100 مراحل ایمپلنت دندان

مراحل انجام ایمپلنت یک پروسه درمانی مشخصی دارد. استفاده کردن از ایمپلنت به معنای جایگزین کردن دندان از دست رفته است. بدین منظور مراحل مختلفی بایستی طی شود تا ایمپلنت بتواند جایگزین دندان واقعی خود فرد شود. مراحل کاشت ایمپلنت به‌این صورت است که در ابتدا فک بیمار را شکافته و در این جراحی، ایمپلنتی که در استخوان دندان گذاشته می‌شود. در روش‌های نوین این نوع جراحی‌ها خیلی سخت و دردآور نیستند. بعد از طی زمان دو الی سه ماه استراحت، که ایمپلنت با استخوان جوش خورد. سپس در مرحله بعدی قطعه پروتز روی استخوان قالب‌گیری شده و بعد از آماده شدن توسط لابراتوار روی دندان قرار داده می‌شود. باتوجه به مهارت دندانپزشک مربوطه ممکن است که این مراحل کاهش پیدا کنند. تمامی مراحل ایمپلنت که گفته شد، باتوجه به شرایط فک و استخوان بیمار و مهارت دندانپزشک ممکن است که تغییر پیدا کنند. طول این دوره درمانی باتوجه به شرایط بیمار بین سه تا پنج ماه متغیر است.

جدیدترین اخبار ایمپلنت

جدیدترین اخبار دندانپزشکی
حمایت بیمه‌ها از خدمات دندانپزشکی در حد «هیچ» است
16 اردیبهشت/ به نقل از تیم ایمپلنت کلینیک آفرینش

درمان بیماری لثه در افراد سیگاری شدید بی فایده است.
09 اردیبهشت/ به نقل از تیم ایمپلنت دندان آفرینش

در ساخت ایمپلنت دندان برای استقامت بیشتر از تیتانیوم استفاده می شود
22 اسفند/ به نقل از کلینیک دندانپزشکی

باتوجه به روزهای آخر سال شاهد افزایش درخواست خدمات ایمپلنت دندان هستیم
02 اسفند/ به نقل از کلینیک دندانپزشکی

مراحل کاشت ایمپلنت دندان

کاشت ایمپلنت در چند مرحله انجام می‌شود تا امکان ترمیم بافت در فواصل بین جلسات درمان فراهم شود.

  1. معاینه و مشاوره پیش از کاشت
  2. کشیدن دندان آسیب دیده
  3. آماده سازی استخوان فک در صورت نیاز
  4. کاشت پیچ ایمپلنت
  5. رشد و بهبود استخوان
  6. کاشت اباتمنت
  7. قرار دادن تاج دندان
0
درصد رضایت
0
تعداد مراجعین
0
سال سابقه

خطرات ایمپلنت دندان چیست؟

همانطور که میدانیم جراحی ایمپلنت دندان مثل هر جراحی دیگری که انجام می‌دهیم، ممکن است خطرات و معایبی برای سلامتی داشته باشد. با این حال، مشکلات آن بسیار کم و نادر است و زمانی که رخ می‌دهند معمولا جزئی بوده و به راحتی قابل درمان می‌باشند. ما به عنوان متخصصین دهان و دندان موظف هستیم این خطرات را با شما در میان بگذاریم. خطرات ایمپلنت دندان عبارتند از:

عفونت در محل ایمپلنت دندان

آسیب به اطراف ایمپلنت مانند سایر دندان‌ها یا رگ‌های خونی

آسیب عصبی و ایجاد مشکلاتی مانند بی حسی لثه، لب یا چانه

آسیب به حفره‌های سینوسی

اما با این حال، این عمل در تمام کشور‌های دنیا در حال انجام است. لازم به ذکر است اگر عمل خود را در کلینیک معتبر و زیرنظر دندانپزشک متخصص انجام دهید، احتمال بروز این عوارض بسیار کم می‌باشد.

چرا کلینیک آفرینش را برای ایمپلنت دندان انتخاب کنیم؟

ما در کلینیک آفرینش با متخصصان با تجربه و کارکنان صبور و مهربانمان، سعی میکنیم محیط دوستانه و آرامی را برای شما ایجاد کنیم تا بهترین تجربه را برای ایمپلنت دندان خود داشته باشید.‌

چه افرادی می‌توانند دندان های خود را ایمپلنت کنند؟

ایمپلنت دندان درمانی است که برای بازیابی و احیای مجدد دندان‌ها انجام می‌شود. اما افراد برای انجام این عمل باید از شرایطی برخوردار باشند. برای انجام این عمل درمانی باید از بافت لثه نرمی برخوردار باشید. همچنین سلامت عمومی بسیار مهم است. اگر فرد متقاضی دارای دندان‌های خراب باشد، ابتدا باید آن‌‌ها را کشیده و سپس اقدام به انجام ایمپلنت کند. به صورت خلاصه اگر فردی بخواهد دندان‌های خود را ایمپلنت کند، باید از سلامت دهان، سلامت لثه و تراکم استخوان بالا بهره مند باشد.

هزینه ایمپلنت دندان چقدر است؟

ایمپلنت دندان یکی از عمل‌های درمانی است که از هزینه نسبتا بالایی برخوردار است. عوامل مختلفی می‌باشند که در قیمت ایمپلنت دندان دخیل هستند. این عوامل می‌تواند کلینیک مورد نظر، تخصص پزشک، مواد بکار رفته، کیفیت ایمپلنت و در نهایت مدل آن باشد. اما هزینه ایمپلنت دندان از 190 میلیون تومان شروع شده و تا 450 میلیون تومان ادامه پیدا می‌کند. توجه کنید که برند مورد نظر مهم ترین عامل تعیین قیمت است

هزینه ایمپلنت دندان ایرانی

ایمپلنت دندان ایرانی یکی از ارزان ترین ایمپلنت‌ها است. با توجه به نرخ قیمت ایمپلنت‌های خارجی، برند ایرانی می‌تواند به صرفه ترین انتخاب برای شما باشد. چرا که هم از کیفیت بالایی برخوردار می‌باشد، هم قادر به بازگردانی زیبایی به دندان‌های شما است. همچنین از طول عمر بالا، مقاوم در برابر تغییر رنگ، فشار و کیفیت بالا بهره می‌برد. قیمت ایمپلنت ایرانی حدودا بین سه میلیون و پانصد تا پنج میلیون تومان است.

سوالات متداول ایمپلنت دندان

نوع ایمپلنت شما با توجه به معاینه استخوان فک و بررسی های متخصصین ما انتخاب می شود.

قیمت ایمپلنت دندان به عواملی مثل تعداد ایمپلنت ، جنس ایمپلنت و درمان های جانبی ایمپلنت بستگی دارد.

ایمپلنت دندان یه فرآیندی است که نیاز به زمان کافی دارد اما بطور معمول بین 1 تا 6 ماه طول میکشد و مدت زمان آن بستگی به شرایط و نوع ایمپلنت دارد.

درجلسه مشاوره با بررسی دقیق و سوابق پزشکی شما، دندانپزشک دهان شما را معاینه می‌کند و معمولاً از اشعه ایکس، عکسبرداری و قالب‌گیری از دندان برای ارزیابی‌های مربوطه استفاده می‌کند تا مشخص شود ایمپلنت دندان برای شما مناسب است یا خیر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5/5 - (2 امتیاز)
.