آیا هزینه ایمپلنت دندان با بیمه ممکن است؟

کلینیک دندانپزشکی > آیا هزینه ایمپلنت دندان با بیمه ممکن است؟
هزینه ایمپلنت دندان با بیمه

محتوا این مقاله کلینیک دندانپزشکی

ایمپلنت دندان یکی از بهترین روش‌ها برای جایگزین کردن دندان‌های از دست رفته است که نسبت به سایر روش‌های دیگر است که هزینه بیشتری دارد و افراد برای جبران برخی از این هزینه‌های ایمپلنت دندان به دنبال بازگشت برخی از  هزینه ایمپلنت دندان با بیمه هستند. اما لازم به ذکر است که پرداخت هزینه ایمپلنت دندان با بیمه با توجه به قیمت‌های مختلف ایمپلنت و قوانین سخت شرکت‌های بیمه فرآیند پیچیده‌ای را به همراه دارد. به طور کلی هزینه ایمپلنت دندان با بیمه‌های پایه‌ای دولتی تحت پوشش قرار نمی‌گیرد و در دسته‌بندی زیبایی قرار می‌گیرد؛ اما خبر خوش اینجاست که برخی از شرکت‌های بیمه‌ها با شرایط مختلف هزینه ایمپلنت دندان را پرداخت می‌کنند.

ایمپلنت دندان با بیمه انجام می‌شود؟

از این جهت که هزینه ایمپلنت زیاد است پاسخ به این سوال اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. تا به سراغ بیمه‌ها و هزینه‌ها نرفتیم بهتر است بدانید که ایمپلنت دندان شامل بیمه می‌شود. باتوجه به نرخ تغییر قیمت‌های ایمپلنت و قوانین سخت شرکت‌های بیمه برای پرداخت هزینه ایمپلنت دندان با بیمه به اتفاقی دور از ذهن تبدیل شده است. پوشش هزینه‌های ایمپلنت با بیمه با توجه به شرکت بیمه گذار متفاوت است و پرداخت هزینه‌های بیمه در سال 1403 حدودا بین 3.000.000 تا 30.000.000 میلیون تومان است.

هزینه ایمپلنت دندان با بیمه چقدر است؟

هزینه ایمپلنت دندان با بیمه‌های دولتی و پایه قابل پوشش نیست. بطور کلی خدمات دندانپزشکی مانند لمینیت، ایمپلنت و غیره به دلیل اینکه در دسته دندانپزشکی زیبایی قرار می‌گیرند تحت پوشش بیمه معمولی نیستند. لازم به ذکر است که برخی از بانک‌ها و بیمه‌های تکمیلی با شرایط خاص ایمپلنت دندان با بیمه را می‌پذیرند. برای دریافت هزینه ایمپلنت دندان حتما باید تحت پوشش بیمه تکمیلی باشید که هزینه ایمپلنت را برای بیمه شدگان خود در نظر گرفته باشد، اما بیمه‌های تکمیلی ایمپلنت نیز با دو محدودیت مواجه هستند:

  1. برای استفاده از بیمه تکمیلی به مراکز طرف قرارداد بیمه تکمیلی خود جهت درمان با ایمپلنت مراجعه کنید.
  2. می‌توان به مراکز جهت درمان ایمپلنت مراجعه کرد و مبلغ را به طور کامل بپردازید و بعد از بیمه دریافت کنید.

تصاویر قبل و بعد کامپوزیت دندان در کلینیک آفرینش

قبل و بعد کامپوزیت دندان در کلینیک آفرینش
قبل و بعد کامپوزیت دندان
قبل و بعد کامپوزیت دندان در کلینیک دندانپزشکی آفرینش
قبل و بعد کامپوزیت دندان
قبل و بعد کامپوزیت دندان کلینیک آفرینش
نام و نام خانوادگی

آیا هزینه ایمپلنت با بیمه تکمیلی قابل پرداخت است؟

در حقیقت هیچ کدام از بیمه‌ها هزینه‌های ایمپلنت دندان را پوشش نمی‌دهند، بنابراین افرادی که می‌خواهند ایمپلنت دندان انجام دهند به سراغ بیمه‌های تکمیلی می‌روند. اما آیا ایمپلنت شامل بیمه تکمیلی می‌شود؟ یا بیمه تکمیلی ایمپلنت را پوشش می‌دهد؟ هزینه ایمپلنت دندان با بیمه تکمیلی چگونه است؟

آیا هزینه ایمپلنت دندان با بیمه تکمیلی قابل پرداخت است؟

هزینه ایمپلنت با بیمه

باید به شما بگویم بیمه تکمیلی هزینه ایمپلنت را پوشش نمی‌دهد، پس نباید انتظار داشت با خرید بیمه تکمیلی هزینه ایمپلنت را پوشش دهد اگر بیشتر دنبال پرداخت هزینه ایمپلنت دندان با بیمه تکمیلی هستید باید بیمه تکمیلی ایمپلنت گروهی را خریداری کنید. بیمه‌های تکمیلی انفرادی در واقع اصلا هزینه‌های ایمپلنت دندان را پوشش نمی‌دهند، بنابراین حتی در زمان حوادث اگر دندان‌های خود را از دست دهید باز هم بیمه تکمیلی هزینه ایمپلنت دندان‌های از دست رفته را نخواهد پرداخت.

لیست شرکت‌های بیمه برای ایمپلنت
بیمه دندانپزشکی دانا بیمه دندانپزشکی آسیا بیمه دندانپزشکی میهن
بیمه دندانپزشکی رازیبیمه دندانپزشکی بانک ملت بیمه تجارت نو
بیمه نیروهای مسلحبیمه تعاونبیمه پاسارگاد
بیمه سرمدبیمه پارسیانبیمه آتیه سازان حافظ
بیمه کوثربیمه ایرانبیمه نوین
بیمه بانک صادراتبیمه بانک مرکزیبیمه بانک سپه

شرایط بیمه تکمیلی برای پرداخت هزینه ایمپلنت دندان

اگر دنبال پرداخت هزینه ایمپلنت دندان با بیمه تکمیلی هستید، در واقع بیمه تکمیلی گروهی تنها گزینه انتخابی شما می‌شود روال آن به این صورت می‌باشد که باید حداقل 50 نفر باشید که توسط سازمان و یا شرکتی شما تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گرفته باشید در این صورت شرکت در خواست ایمپلنت بیمه تکمیلی گروهی می‌کند و این گزارش را به بیمه گر اطلاع می‌دهد، در واقع شرکت حداکثر را برای پوشش ایمپلنت بیمه تکمیلی مشخص می‌کند، و بعد از آن بیمه گر بر حسب مقدار تعیین شده حق بیمه را مشخص می‌کند.

با رعایت شرایط خاص برخی از شرکت‌های بیمه مقداری از هزینه ایمپلنت را پوشش می‌دهند. در  جدول زیر مقدار پوشش هر یک از شرکت‌ها را بیان کردیم:

نام شرکت بیمهمقدار پوشش بیمه به تومان
بیمه بانک ملت2.000.0000 تا 7.000.000
بیمه رازی2.000.000 تا 20.000.000
بیمه آسیا3.000.000 تا 15.000.000
بیمه پارسیان3.000.000 تا 15.000.000
بیمه سینا3.000.000 تا 7.000.000
بیمه دی (بدون روکش اسمپلنت دندان)3.000.000 تا 7.000.000
بیمه نوین2.000.000 تا 10.000.000
آتیه سازان حافظ (ویژه شاغلین)2.000.000 تا 7.000.000
بیمه باک ملت2.000.000 تا 7.000.000
بیمه دانا1.000.000 تا 20.000.000
بیمه کوثرمطابق با معرفی نامه

هزینه ایمپلنت دندان با بیمه تامین اجتماعی

ایمپلنت دندان با بیمه تامین اجتماعی

هزینه ایمپلنت با بیمه تامین اجتماعی

آیا هزینه ایمپلنت دندان با بیمه تامین اجتماعی شدنی است؟ بیمه تامین اجتماعی فقط بخشی از خدمات دندانپزشکی را تحت پوشش قرار می‌دهد، همین خدمات هم محدود بوده و فقط در مراکز درمانی که زیر نظر تامین اجتماعی فعالیت دارند قابل دریافت است، بیمه تامین اجتماعی خدمات محدودی از جمله موارد زیر را تقبل می‌کند.

  • کشیدن دندان
  • پرکردن دندان
  • جرم گیری دندان

بنابراین هزینه ایمپلنت دندان با بیمه تامین اجتماعی هم ممکن نیست، و همانطور که قبلا هم ذکر کردیم با بیمه تکمیلی گروهی می‌توانید هزینه‌های درمان‌های دندانپزشکی دیگر از جمله ایمپلنت دندان را پرداخت کنید.

هزینه ایمپلنت دندان با بیمه نیروهای مسلح

ایمپلنت با بیمه نیروهای مسلح چگونه است؟ آیا هزینه ایمپلنت دندان با بیمه نیروی مسلح به طور کامل پرداخت می‌شود؟ در واقع بیمه نیروهای مسلح یکی از دفترچه بیمه‌های است که دارندگان آن می‌توانند با رجوع به مراکز دولتی و نظامی طرف قرارداد از خدمات دندانپزشکی که تحت پوشش بیمه نیروهای مسلح می‌باشد استفاده کنند.

سربازان و مشمولان می‌توانند با استفاده از مزایای بیمه سربازی از بیمه نیروهای مسلح هنگام مراجعه به برخی از دندان پزشکی بهره ببرند. این ویژگی باعث می‌شود تا هزینه روکش دندان و یا عصب کشی و غیره با هزینه به صرفه مورد انجام قرار گیرد. بیمه نیروهای مسلح تنها مختص سربازان نمی‌باشد؛ بلکه افرادی که به طور رسمی عضو این نهاد می‌باشند را نیز شامل می‌شود.

برای روکش دندان یک قیمت واحد نمی‌توان تصویب کرد، زیرا هر روکش می‌تواند از مواد اولیه متفاوتی تهیه شده باشد. هر واحد روکش دندان می‌تواند از مواد‌های اولیه‌ای زیر تهیه کرد، مانند:

  • پرسلن (Porcelain): روکش دندان ساخته شده از پرسلن کاملا طبیعی و بیشترین تطابق رنگ و شفافیت را با دندان‌های طبیعی دارند اما استحکام کمتری نسبت به فلزات دارد.
  • لیتیوم دی سیلیکات (Lithium Disilicate): استحکام مکانیکی بالایی دارد و تا 62 درصد شفافیت و سختی مطابق با دندان‌های طبیعی را داراست و فرآیند ساده‌ و سریعی دارد.
  • زیرکونی (Zirconia): یکی از روکش‌های تمام سرامیک که استحکام به اندازه و یا حتی بیشتر از آلیاژهای فلزی دارد.
  • پرسلن ذوب شده به فلز (Porcelain-fused-to-metal): این مواد با رنگ دندان‌های طبیعی شما مطابقت دارد و دارای یک پایه فلزی که با پرسلین پوشانده شده است، باعث می‌شود روکش ساخته شده از سرامیک بادوام‌تری باشد اما دوام کمتری نسبت به روکش‌های تمام فلزی دارد.
  • فلزات (Metals): روکش‌های ساخته شده از فلزات بادوام‌ترین گزینه برای انجام روکش است اما ظاهر فلزی آن با دندان‌های طبیعی مطابقت ندارد.

رایج‌ترین ماده‌ی مورد استفاده برای ساخت روکش دندان، زیرکونیا (Zirconia) است. به طور کلی متوسط قیمت برای انجام دادن روکش دندان در سال 1403 بین 5.000.000 تومان (پنج میلیون تومان) تا 6.000.000 تومان (6 میلیون تومان) می‌تواند، باشد.

بنابراین هزینه خدماتی مانند ایمپلنت دندان، ارتودنسی، لمینیت، و مواردی که مربوط به عمل‌های زیبایی است را بیمه معمولی نیروهای مسلح پوشش نمی‌دهد به همین دلیل هزینه ایمپلنت دندان با بیمه نیروهای مسلح امکان پذیر نمی‌باشد، تنها در صورتی ایمپلنت دندان با بیمه نیروهای مسلح انجام می‌شود که بیمه گذار جانباز باشد، در این صورت به جانبازان هزینه برای درمان با ایمپلنت دندان پرداخت می‌شود.

هزینه کامپوزیت دندان با بیمه نیروهای مسلح

هزینه کامپوزیت دندان ممکن است تحت پوشش بیمه نیروهای مسلح قرار نگیرد. از آنجایی که کامپوزیت دندان فرایندی جهت زیبایی دندان و خط لبخند انجام می‌شود و جزو درمان محسوب نمی‌شود، تحت نه تنها بیمه نیروهای مسلح بلکه بیمه های دیگر قرار نمی‌گیرد.

برای اطلاعات دقیق‌تر، بهتر است با بیمه نیروهای مسلح تماس بگیرید و شرایط پوشش هزینه‌های دندانپزشکی خود را مشاوره کنید. همچنین می‌توانید به دندانپزشکی مراجعه کنید و از نظرات و توصیه‌های آن‌ها برای کاهش هزینه‌ها و بهبود وضعیت دندان‌های خود بهره ببرید.

هزینه ایمپلنت با بیمه جانبازان

هزینه ایمپلنت با بیمه جانبازان، بستگی به سطح تحت پوشش بیمه و نوع ایمپلنت دارد. در برخی موارد، بیمه جانبازان هزینه ایمپلنت را کاملاً تحت پوشش قرار می‌دهد، اما در برخی موارد دیگر، تنها بخشی از هزینه تحت پوشش قرار می‌گیرد. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه، بهتر است با بیمه جانبازان خود تماس بگیرید و اطلاعات دقیق را دریافت کنید.

ایمپلنت با بیمه تکمیلی ایران

آیا هزینه ایمپلنت دندان با بیمه تکمیلی ایران قابل پرداخت است؟ بیمه‌های تکمیلی و بیمه‌های درمانی فقط بخشی از خدمات دندانپزشکی را تقبل می‌کنند برای هزینه ایمپلنت باید بیمه تکمیلی گروهی شوید، بیمه تکمیلی ایران هم هزینه جراحی ایمپلنت را پوشش نمی‌دهد

ایمپلنت با بیمه تکمیلی دانا

آیا هزینه ایمپلنت دندان با بیمه تکمیلی دانا قابل پرداخت است؟ بیمه تکمیلی دانا هم مانند سایر بیمه‌های تکمیلی فقط بخشی از خدمات دندانپزشکی از جمله جرم گیری، کشیدن دندان، پرکردن دندان، و سایر خدمات دندانپزشکی را تقبل می‌کند و مواردی همچون ارتودنسی، لمینیت، ایمپلنت را قبول نمی‌کند برای این خدمات باید بیمه تکمیلی گروهی شوید.

ایمپلنت با بیمه بانک ملت

آیا هزینه ایمپلنت دندان با بیمه بانک ملت قابل پرداخت است؟ بیمه بانک ملت هم به صورت فردی، خانوادگی، گروهی انجام می‌شود که هرکدام شرایط خاص خود را دارد، بیمه بانک ملت خدمات ایمپلنت دندان را تحت شرایطی خاص پوشش می‌دهد.

ایمپلنت با بیمه بانک صادرات

آیا هزینه ایمپلنت دندان با بیمه بانک صادرات انجام می‌شود؟ بیمه تکمیلی بانک صادرات بخشی از هزینه ایمپلنت دندان را پوشش می‌دهد و تا حدودی می‌توان این هزینه‌ها را کاهش داد.

هزینه ایمپلنت دندان بدون بیمه تکمیلی

به دلیل گران بدون هزینه ایمپلنت بسیاری افراد که قصد انجام ایمپلنت دارند دنبال راهی برای پرداخت این هزینه‌ها به صورت مقرون به صرفه‌تر هستند افرادی نیز هستند که ذکر کردیم برای این افراد بیمه تکمیلی شرایطی را در نظر گرفته است که می‌توانند با توجه به شرایط خودشان اقدام به استفاده از بیمه تکمیلی نمایند.

ایمپلنت دندان بدون بیمه تکمیلی

هزینه ایمپلنت دندان

اما افرادی که شرایط استفاده از بیمه‌های تکمیلی را ندارند نیز از طرفی با پرداخت این هزینه‌ها مشکل دارند در این حال ما به کسانی که شرایطی دارند که بیمه هزینه‌های ایمپلنت آنها را تقبل نمی‌کند پیشنهاد می‌کنیم به کلینیک‌های رجوع کنند که شرایط اقساطی برای مراجعین خود در نظر گرفتند در این صورت شما می‌تواند با پرداخت مبلغی به عنوان پیش پرداخت اقدام به درمان ایمپلنت دندان کنید و مابقی مبالغ را به صورت اقساط طی چند ماه به کلینیک پرداخت نمایید اگر همچنان با شرایط اقساطی نیز مشکل دارید، می‌توانید خدمات درمانی و زیبایی دیگر از جمله پروتز دندان یا دندان مصنوعی را جایگزین درمان با ایمپلنت دندان کنید.

کاندید مناسب روکش دندان

آیا دندانتان ترک خورده است؟ قبل از اینکه این ترک دندان تبدیل به درد سهمگینی هنگام جویدن غذا شود به دندانپزشک مراجعه کنید. بلاشک روکش دندان می‌تواند به خوبی از دندان ترک خورده شما محافظت کند. برای داشتن روکش دندان خوب، باید قبل از اینکه ترک دندان عمیق‌تر شود به پزشک مراجعه کنید. افرادی که پوسیدگی دندان آن‌ها نزدیک به پالپ شده باشد می‌توانند دندان را خالی کنند سپس از روکش استفاده کنند. کسانی که بدون درمان ریشه از روکش دندان استفاده کرده‌اند، روکش آن‌ها طول عمر بیشتری نسبت به کسانی که درمان ریشه انجام داده‌‌‌‌اند دارند.

ایمپلنت دندان چیست و فواید آن کدام است؟

اول باید بدانیم چه زمانی نیاز به ایمپلنت دندان داریم، گاهی مواقع مشکلات دندان به قدری زیاد می‌شود و به مرحله‌ای می‌رسد که فرد چاره‌ای به غیر از کشیدن دندان ندارد، در دوران کودکی با کشیدن دندان، دندان جدیدی شروع به رشد می‌کرد؛ اما در بزرگسالی با از دست دادن هر دندان جای خالی آن همیشه در ردیف دندان‌ها باقی خواهد ماند، معمولا بهترین روشی که دندانپزشکان برای جبران و جایگذاری دندان‌های از دست رفته استفاده می‌کنند، کاشت ایمپلنت دندان است در ایمپلنت دندان یک پایه محکم به عنوان ریشه دندان از جنس تیتانیوم داخل استخوان فک قرار می‌گیرد.

مشاوره رایگان

نام و نام خانوادگی

چرا هزینه ایمپلنت دندان گران است؟

امروزه دغدغه افرادی که تصمیم به جبران دندان‌های از دست رفته خود کرده اند، پرداخت هزینه‌های مربوط به ایمپلنت دندان است. زیرا ایمپلنت دندان درمانی گران قیمت می‌باشد مخصوصا اگر نیاز باشد که هر دو فک به طور کامل ایمپلنت شوند، به همین دلیل اکثر افراد به دنبال پرداخت هزینه ایمپلنت دندان با بیمه هستند تا بخشی از هزینه ایمپلنت دندان را پوشش دهند. اما عوامل مختلفی وجود دارد تا بر هزینه ایمپلنت دندان اثر بگذارد در زیر بخشی از این عوامل را برای شما آورده ایم:

  • فیکسچر (پست)
  • اباتمنت (پایه متصل کننده پست به تاج)
  • تاج
  • هزینه جراحی
  • تجربه و تخصص دندانپزشک
  • محل قرارگیری کلینیک دندانپزشکی

هزینه بالای ایمپلنت دندان باعث شده است تا افراد برای جبران دندان‌های از دست رفته خود به دنبال روش‌های دیگر با هزینه‌های پایین‌تر و ریسک پذیری بالاتر مانند بریج باشن ، همین امر باعث می‌شود به دنبال روش‌های موقت برای جایگزینی دندان‌ها بروند و باعث تحلیل لثه می‌شود و موجب هزینه‌های بیشتر و دوباره کاری می‌شود.

اما هزینه ایمپلنت دندان با بیمه چگونه حساب می‌شود؟ آیا می‌توان با بیمه هزینه ایمپلنت دندان را پرداخت کرد؟ ایا بیمه تامین اجتماعی هزینه ایمپلنت دندان را پوشش می‌دهد؟ پرداخت هزینه ایمپلنت دندان چگونه است؟ پرداخت هزینه‌های ایمپلنت جزو موارد بیمه تکمیلی به حساب نمی‌آید اما در بیمه‌های تکمیلی گروهی که برای کارکنان برخی شرکت‌ها و یا ارگان‌ها ایجاد می‌شود تعهدات و پوشش‌های را به صورت توافقی در نظر می‌گیرند که ممکن است در برخی از آنها هزینه ایمپلنت دندان هم از موارد تحت پوشش بیمه می‌تواند قرار بگیرد.

عوامل موثر بر هزینه ایمپلنت دندان

هزینه ایمپلنت دندان به عوامل متعددی بستگی دارد که شامل موارد زیر می‌شود:

  1. محل مطب: هزینه ایمپلنت دندان در مراکز دندانپزشکی شهری و شلوغ‌تر ممکن است بیشتر از محل‌های دورافتاده و کم تراکم باشد.
  2. تخصص دندانپزشک: دندانپزشکانی با تخصص و تجربه بیشتر ممکن است هزینه بیشتری از دندانپزشکان معمولی داشته باشند.
  3. نوع ایمپلنت: ایمپلنت‌های با کیفیت و برندهای معتبر ممکن است هزینه بیشتری داشته باشند.
  4. مواد استفاده شده برای ساخت ایمپلنت: استفاده از مواد با کیفیت بالا و پیشرفته مانند تیتانیوم، ممکن است هزینه بیشتری داشته باشد.
  5. هزینه‌های جانبی: هزینه‌های پیش‌درمانی و پس‌درمانی مانند عکس‌برداری، آزمایش‌های لازم و داروهای تجویز شده نیز باید در محاسبه هزینه کل در نظر گرفته شود.
  6. روش انجام عمل: استفاده از روش‌های پیشرفته‌تر و فناوری‌های مدرن مانند لیزر و روش‌های چسبندگی بیشترین هزینه را به دنبال دارد.

هزینه ایمپلنت دندان جلو

هزینه ایمپلنت دندان جلو بستگی به متخصص دندانپزشک، نوع ایمپلنت، مواد استفاده شده برای ساخت ایمپلنت، محل مطب و هزینه‌های جانبی مانند عکس‌برداری و آزمایش‌های مورد نیاز دارد. با توجه به این موارد، هزینه ایمپلنت دندان جلو می‌تواند بین 8.000.0000 تا 18.000.000 تومان باشد.

هزینه ایمپلنت دندان با لیزر

هزینه ایمپلنت دندان با لیزر، به عوامل متعددی مانند محل مطب، تخصص و تجربه دندانپزشک، نوع ایمپلنت و مواد استفاده شده برای ساخت آن مرتبط است. همچنین، استفاده از لیزر در روش ایمپلنت دندان ممکن است باعث افزایش هزینه شود.

با توجه به این موارد و شرایط مختلف، هزینه ایمپلنت دندان با لیزر می‌تواند بین 20 تا 30 درصد از روش‌های دیگر بیشتر باشد. برای دقیق‌تر بودن، بهتر است با دندان‌پزشک خود مشورت کنید و برای تعیین هزینه نهایی، بهتر است از اطلاعات مربوط به محل و تخصص دندانپزشک، نوع ایمپلنت و مواد استفاده شده برای ساخت آن، و هزینه‌های جانبی مانند هزینه‌های پیش‌درمانی و پس‌درمانی نیز مطلع شوید.

انجام روکش دندان با بیمه نیروهای مسلح در دندانپزشکی آفرینش

لازم به ذکر است هزینه روکش دندان با بیمه نیروهای مسلح در 1403 در کلینیک آفرینش بسیار پایین و قابل انجام است. سربازان، کارمندان، بازنشستگان این نهاد و سایر مشمولان می‌توانند با در دست داشتن دفترچه بیمه‌ی نیروهای مسلح و مراجعه به کلینیک آفرینش از خدمات ما بهره ببرند. شما می‌توانید برای اطلاع از آخرین قیمت روکش دندان با بیمه نیروهای مسلح از طریق (تماس با ما) با ما در ارتباط باشید. لازم به ذکر است در کلینیک آفرینش از بروز‌ترین تجهیزات پزشکی برای درمان استفاده می‌شود.

سخن پایانی

ایمپلنت کردن دندان‌ها و هزینه ایمپلنت دندان با بیمه جزو دغدغه‌های افرادی است که می‌خواهند ایمپلنت دندان انجام دهند ولی با هزینه‌های ایمپلنت دندان مشکل دارند، در این مقاله به بررسی انجام ایمپلنت دندان با انواع بیمه‌ها پرداختیم که گفتیم بیمه تامین اجتماعی فقط خدمات دندانپزشکی ساده را متقبل می‌شود و ایمپلنت و ارتودنسی و خدمات زیبایی را تحت پوشش قرار نمی‌دهد و بیمه‌های تکمیلی نیز به شرطی که بیمه تکمیلی گروهی ایمپلنت باشید می‌توانید هزینه ایمپلنت را با بیمه پرداخت کنید در این بین بیمه‌های از جمله بیمه تکمیلی نیروهای مسلح فقط برای جانبازان هزینه ایمپلنت را پوشش می‌دهد و بیمه بانک صادرات و ملت تحت شرایط خاص بخشی از هزینه‌ها را تقبل می‌کند.

حال در برخی مواقع به دلیل همه گیر نبودن پرداخت هزینه ایمپلنت دندان با بیمه و برخی افراد قادر به انجام این جراحی گران قدر نمی‌باشند برخی از کلینیک‌ها از جمله کلینیک آفرینش اقدام به ایجاد شرایط اقساطی برای پرداخت هزینه‌های ایمپلنت و خدمات زیبایی دندان نموده اند که شما می‌توانید با مراجعه با سایت clinicafarinesh.com با پر کردن فرم‌های سایت و یا شماره گیری با مشاورین کلینیک آفرینش ارتباط برقرار کرده و از شرایط اقساطی خدمات زیبایی دندان بهره مند شوید.

سوالات متداول درباره هزینه ایمپلنت دندان با بیمه

  1. هزینه ایمپلنت دندان با بیمه چگونه است؟
    بیمه تامین اجتماعی برخی خدمات مانند کشیدن و پر کردن دندان و جرم گیری متقبل می‌شود و بیمه‌های تکمیلی نیز فقط به شرطی که بیمه تکمیلی گروهی داشته باشید هزینه ایمپلنت را تحت پوشش قرار می‌دهد.
  2. با کدام از بیمه‌های تکمیلی می‌توان هزینه ایمپلنت را پرداخت کرد؟
    فقط با بیمه تکمیلی گروهی می‌توانید خدمات ایمپلنت و خدمات زیبایی دندانپزشکی را پرداخت کنید بیمه تکمیلی نیروهای مسلح نیز فقط برای جانبازان عزیز هزینه ایمپلنت را تحت پوشش قرار می‌دهد همچنین بیمه‌های تکمیلی بانک ملت و بانک صادرات نیز در شرایط خاص بخشی از هزینه‌های ایمپلنت را تقبل می‌کنند.
  3. هزینه ایمپلنت دندان با بیمه جانبازان چقدر است؟
    برای هزینه ایمپلنت با بیمه جانبازان باید به بنیاد امور ایثارگران مراجعه کنید؛ زیرا سقف تعهدات بیمه متغیر می‌باشد.
  4. چرا خدمات ایمپلنت تحت پوشش بیمه دندانپزشکی قرار نمی‌گیرد؟
    به دلیل اینکه ایمپلنت جزو خدمات زیبایی به حساب می‌آید و بیمه هیچ کدام از خدمات زیبایی را تقبل نمی‌کند.
  5. برای کسانی که بیمه تکمیلی ندارند در مورد هزینه‌های ایمپلنت چه پیشنهادی می‌دهید؟
    کسانی که بیمه تکمیلی گروهی ندارد و یا بیمه‌های تکمیلی آن‌ها به گونه‌ای است که هزینه‌های خدمات زیبایی از جمله ایمپلنت را پرداخت نمی‌کند پیشنهاد می‌کنیم به برخی کلینیک‌های که شرایط اقساطی برای پرداخت کردن خدمات دارند رجوع کنند تا بتوانند با استفاده از شرایط اقساطی پرداخت از پس هزینه‌های ایمپلنت دندان برآیند، در غیر این صورت می‌توانند به جای ایمپلنت کردن از خدمات ارزان‌تر دیگر مانند پروتز دندان یا دندان مصنوعی استفاده کنند.
5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

.